PUGGAARD BEGRAVELSE ER DIN

Bedemand i Bramming

VI STÅR TIL RÅDIGHED

Kontaktoplysninger

LOKAL BEDEMAND

Din lokale bedemand i Bramming

Puggaard Begravelse sikrer, at hele processen omkring bisættelse eller begravelse foregår på en ordentlig, ansvarsfuld og respektabel måde. Vi håndterer alt fra det første møde til det sidste farvel. Vi står til rådighed for jer både på vores kontor og i jeres private hjem afhængig af, hvad I får den bedste oplevelse ved. Vores succes er, at I får den bedste og mest respektfulde afsked med jeres kære.

DIALOG OG SAMARBEJDE

Nærvær, respekt og kvalitet

Når der sker et dødsfald, er det vigtigt for os, at vi planlægger et forløb, der passer specifikt til situationen. Nogle ønsker hjælp til det hele, mens andre gerne selv vil stå for det meste. Uanset kan vi hjælpe, så forløbet bliver så gnidningsfrit som muligt. Det er altid en hård situation at stå i som pårørende, hvorfor vi gør os særligt umage med at lytte, vejlede og være nærværende.

Vi står til rådighed for jer, ligesom alle aftaler enten kan træffes i jeres eget hjem eller på vores kontor.

LOKALKENDT BEDEMAND

Din lokale bedemand i Bramming og omegn

Det kan være svært at skulle tage afsked med et andet menneske. Det har vi hos Puggaard Begravelse stor forståelse for. Der er meget praktisk at skulle håndtere midt i en stor sorg. Derfor står Hans Peter, Dorte og Evald klar til at støtte og vejlede dig i processen. Vi har gennem mange år varetaget den praktiske byrde for en lang række familier og forstår, hvilken hjælp der er behov for. Vi tror på, at det personlige møde gør en forskel i en sorgfyldt situation. Vi står derfor gerne til rådighed for at lytte og vejlede.

Af praktiske opgaver hjælper blandt andet med:

  • At klæde på og lægge i kiste ved dødsfald i hjemmet
  • At hente på sygehuset og køre følge

  •  Give mulighed for udsyngning samt at samles ved kisten på sygehuset, i hjemmet eller ved et kapel

ORGANISERET OG CERTIFICERET

Kvalitet og ordentlighed

Puggaard Begravelse er medlem af Brancheforeningen Danske Bedemænd og ISO 9001 Certificeret. Brancheforeningen hjælper med at holde os opdaterede, afholder kurser og giver os uddannelse. Ved den årlige ISO-certificering kommer der en ekstern konsulent, som kigger med i vores virksomhed, og godkender vores arbejdsmetoder.

FÅ ET RETVISENDE PRISOVERSLAG

Hvad koster en begravelse eller bisættelse i Bramming?

Når du vælger Puggaard Begravelse, får du altid et prisoverslag som giver et retvisende indtryk af udgifterne ved en bisættelse eller begravelse i Bramming.

Vi rådgiver ligeledes om mulighed for begravelseshjælp fra Udbetaling Danmark, samt sygeforsikring Danmark og begravelseskasser.

SAMMEN PLANLÆGGER VI ET FORLØB

Samarbejdet med jer er vigtigt for os

Vi planlægger sammen med jer, hvad der skal foregå og hvordan. Hvis I ønsker det, står vi også gerne for at kontakte de forskellige samarbejdspartnere, der er behov for i forløbet. Da vi er lokale i Bramming og omegn har vi gode partnere at trække på til de forskellige opgaver i processen, ligesom vi har mulighed for at hjælpe jer med dele af forløbet i jeres eget hjem, hvis I ønsker dette.

For os handler det om at give jer som pårørende den bedste oplevelse trods sorgen, samt at give den afdøde det smukkeste farvel.

INDEHAVER OG EKSAMINERET BEDEMAND

Hans Peter Nielsen

Jeg hedder Hans Peter Nielsen. Agerbæk er mit private ståsted, her er jeg født og bor stadig med min familie. Mit første job var bydreng, og bydreng er jeg sådan set stadig. Siden har jeg besøgt utallige hjem og virksomheder som elektriker og TDC tekniker, med hjælp til hverdagens store og små opgaver. I 2004 mødte jeg Henry Puggaard som lærte mig bedemandsfaget. Det var og er berigende at træde ind i et hjem og gå med familien i de vigtige dage der er omkring et dødsfald.

INDEHAVER OG EKSAMINERET BEDEMAND

Dorte Brik

Jeg hedder Dorte Brik, er gift og mor til tre. Jeg er bosat i Agerbæk og uddannet pædagog. Jeg har senest arbejdet som dagplejepædagog i Varde Kommune. Som bedemand giver det mening for mig, at være sammen med familien, om at løse det praktiske i forbindelse med et dødsfald. Når de pårørende skal tage afsked, forsøger vi at imødekomme deres ønsker, og se muligheder i en svær tid med en del beslutninger. Det er forbundet med stærke følelser og smukke øjeblikke, når familier tager afsked med deres kære.

INDEHAVER OG EKSAMINERET BEDEMAND

Evald Nielsen

Jeg hedder Evald Nielsen og jeg er født og opvokset på en gård i midten af det gamle Helle Kommune. Er nu bosat i Varde by, gift og har 3 voksne børn. Gennem forskellige job i maskinindustrien har jeg haft berøring med mange forskellige mennesker. Er desuden aktiv i foreninger i lokalområdet og har bl.a. været medlem af Agerbæk Menighedsråd gennem 5 år. I mit virke som bedemand, ønsker jeg at have øje for andre mennesker og dermed skabe ro og overblik hos de familier jeg møder.

BEDEMAND

Vipse Krarup

Jeg hedder Vipse Krarup. Min mand og jeg bor i hans barndomshjem udenfor Kvong og sammen har vi fire børn.
Jeg er uddannet pædagog og kommer fra en stilling som pædagogisk konsulent indenfor handicapområdet.
I en tid hvor alt har en vis hastighed og mangt og meget løses via en skærm, har jeg som bedemand fokus på, hvordan jeg menneske til menneske kan støtte de efterladte til en nærværende og omsorgsfuld afsked med det menneske, de har mistet.