PUGGAARD BEGRAVELSE ER DIN

Bedemand i Grindsted

VI STÅR TIL RÅDIGHED

Kontaktoplysninger

TÆT DIALOG OG SAMARBEJDE

Bedemand med godt lokalkendskab i Grindsted

Hans Peter, Dorte og Evald er bedemænd i Puggaard Begravelse. Der er nærliggende for os at komme i Grindsted og omegn, idet vi er bosat i Agerbæk og Varde.

Står du med et dødsfald vil vi gerne mødes med dig og afdødes nærmeste. Til samtalen snakker vi om hvad der skal ske, hvad vi kan hjælpe med og hvad I selv ønsker at tage jer af.  Har afdøde givet udtryk for ønsker skal de imødekommes så vidt det er muligt.

Vi vil gerne være sammen med jer:

– ved dødsfald i hjemmet, at klæde på og lægge i kiste.

– til at hente på sygehuset og køre følge efter rustvognen, måske en mindetur ad en rute som giver mening for jer.

– give mulighed for udsyngning, at samles ved kisten på sygehuset, i hjemmet eller ved et kapel. Det er forskelligt hvad vi er sammen om, nogle ønsker stilhed, andre synger eller spiller musik, snakker og mindes den I har mistet.

– hos os har I indflydelse på hele forløbet, vi hjælper gerne med at kontakte de forskellige samarbejdspartnere, efter jeres ønsker.

 

ORGANISERET OG CERTIFICERET

Kvalitet og ordentlighed

Puggaard Begravelse er medlem af Brancheforeningen Danske Bedemænd og ISO 9001 Certificeret. Brancheforeningen hjælper med at holde os opdaterede, afholder kurser og giver os uddannelse. Ved den årlige ISO-certificering kommer der en ekstern konsulent, som kigger med i vores virksomhed, og godkender vores arbejdsmetoder.

 

SE VORES PRISOVERSIGT

Hvad koster en bisættelse eller begravelse i Grindsted?

Hos Puggaard Begravelse giver vi dig altid et prisoverslag som giver et retvisende indtryk af udgifterne for en bisættelse eller begravelse i Grindsted.

Vi rådgiver ligeledes om mulighed for begravelseshjælp fra Udbetaling Danmark, samt Sygeforsikringen Danmark og tilgængelige begravelseskasser.

VI STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE DIG

Puggaard Begravelse står til rådighed som bedemand i Grindsted

Vi sætter en ære i at hjælpe de pårørende med at tage afsked, på den bedst mulige måde. Vi tror på at det personlige møde gør en stor forskel, derfor vil vi altid gerne tale med den enkelte, og gør os umage med at lytte og vejlede. Fordi vi er stedkendte i Grindsted, kan vi ligeledes tilbyde at hjælpe dig med alle de praktiske ting.

Som bedemand i Grindsted hjælper vi med at opfylde jeres og afdødes ønsker.

INDEHAVER OG EKSAMINERET BEDEMAND

Hans Peter Nielsen

Jeg hedder Hans Peter Nielsen. Agerbæk er mit private ståsted, her er jeg født og bor stadig med min familie. Mit første job var bydreng, og bydreng er jeg sådan set stadig. Siden har jeg besøgt utallige hjem og virksomheder som elektriker og TDC tekniker, med hjælp til hverdagens store og små opgaver. I 2004 mødte jeg Henry Puggaard som lærte mig bedemandsfaget. Det var og er berigende at træde ind i et hjem og gå med familien i de vigtige dage der er omkring et dødsfald.

INDEHAVER OG EKSAMINERET BEDEMAND

Dorte Brik

Jeg hedder Dorte Brik, er gift og mor til tre. Jeg er bosat i Agerbæk og uddannet pædagog. Jeg har senest arbejdet som dagplejepædagog i Varde Kommune. Som bedemand giver det mening for mig, at være sammen med familien, om at løse det praktiske i forbindelse med et dødsfald. Når de pårørende skal tage afsked, forsøger vi at imødekomme deres ønsker, og se muligheder i en svær tid med en del beslutninger. Det er forbundet med stærke følelser og smukke øjeblikke, når familier tager afsked med deres kære.

INDEHAVER OG EKSAMINERET BEDEMAND

Evald Nielsen

Jeg hedder Evald Nielsen og jeg er født og opvokset på en gård i midten af det gamle Helle Kommune. Er nu bosat i Varde by, gift og har 3 voksne børn. Gennem forskellige job i maskinindustrien har jeg haft berøring med mange forskellige mennesker. Er desuden aktiv i foreninger i lokalområdet og har bl.a. været medlem af Agerbæk Menighedsråd gennem 5 år. I mit virke som bedemand, ønsker jeg at have øje for andre mennesker og dermed skabe ro og overblik hos de familier jeg møder.

BEDEMAND

Vipse Krarup

Jeg hedder Vipse Krarup. Min mand og jeg bor i hans barndomshjem udenfor Kvong og sammen har vi fire børn.
Jeg er uddannet pædagog og kommer fra en stilling som pædagogisk konsulent indenfor handicapområdet.
I en tid hvor alt har en vis hastighed og mangt og meget løses via en skærm, har jeg som bedemand fokus på, hvordan jeg menneske til menneske kan støtte de efterladte til en nærværende og omsorgsfuld afsked med det menneske, de har mistet.