PUGGAARD BEGRAVELSE ER DIN

Bedemand i Varde

VI STÅR TIL RÅDIGHED

Kontaktoplysninger

LOKAL BEDEMAND

Vælg den lokale bedemand i Varde

Puggaard Begravelse har en lang historie i Varde og er med tiden blevet den lokale bedemand i hele Varde kommune, vi har kontor og mødelokale i hjertet af Varde, og vi har derfor stort lokalkendskab. Vi tilbyder altid at komme ud til et personligt møde, hvor vi lytter til de pårørende og vejleder i forhold til det fremadrettede forløb. Vi vil gøre vores absolut bedste for, at familien får taget en smuk afsked.

Vi vil gerne følges med jer:

– ved dødsfald i hjemmet, at klæde på og lægge i kiste.

– til at hente på sygehuset og køre følge efter rustvognen, måske en mindetur ad en rute som giver mening for jer.

– give mulighed for udsyngning, at samles ved kisten på sygehuset, i hjemmet eller ved et kapel. Det er forskelligt hvad vi er sammen om, nogle ønsker stilhed, andre synger eller spiller musik, snakker og mindes den I har mistet.

– hos os har I indflydelse på hele forløbet, vi hjælper gerne med at kontakte de forskellige samarbejdspartnere, efter jeres ønsker.

Vi står altid til rådighed og aftaler kan træffes på vores kontor i Varde. Meget af vores arbejde foregår uden for huset, og vi vil derfor ikke altid kunne træffes på kontoret, men vi træffes altid på telefonen.

ORGANISERET OG CERTIFICERET

Kvalitet og ordentlighed

Puggaard Begravelse er medlem af Brancheforeningen Danske Bedemænd og ISO 9001 Certificeret. Brancheforeningen hjælper med at holde os opdaterede, afholder kurser og giver os uddannelse. Ved den årlige ISO-certificering kommer der en ekstern konsulent, som kigger med i vores virksomhed, og godkender vores arbejdsmetoder.

 

OVERSIGT OVER

Kirker og kapeller i Varde

Varde Kirke også kaldet Sct. Jacobi ligger på Kirkepladsen midt i Varde. Ved kirken ligger Den Gamle Kirkegård.

Arnbjerg Kapel ligger på Arnbjerg Kirkegård, som blev taget i brug omkring år 1880.

Østerlund Kirkesal og Østerlund Kirkegård blev taget i brug 100 år senere i 1981 og kaldes derfor stadig det nye kapel.

 

Sct. Jacobi kirke

Kirkepladsen 4

6800 Varde

Arnbjerg Kapel

Lundvej 6

6800 Varde

 

Østerlund Kirkesal

Lundvej 48A

6800 Varde

Hvad koster en begravelse eller bisættelse i Varde?

Når du vælger Puggaard Begravelse, får du altid et prisoverslag, som giver et retvisende indtryk af udgifterne for en bisættelse eller begravelse i Varde.

Vi rådgiver ligeledes om mulighed for begravelseshjælp fra Udbetaling Danmark, samt Sygeforsikringen Danmark og begravelseskasser.

LOKALKENDT BEDEMAND

Bedemand med stort lokalkendskab i Varde

Som pårørende kan det virke uoverskueligt at skabe overblik over situationen. Hos Puggaard Begravelse, tilbyder vi at stå for alle de praktiske opgaver, forbundet med en begravelse eller bisættelse. På den måde, behøver du kun at koncentrere dig om at få sagt ordentligt farvel.

Som bedemand i Varde er det vores fornemmeste opgave, at sørge for at hele ceremonien forløber uden problemer. Vi står til rådighed hele døgnet, og vi hjælper gerne med indfrielse af de sidste ønsker.

INDEHAVER OG EKSAMINERET BEDEMAND

Hans Peter Nielsen

Jeg hedder Hans Peter Nielsen. Agerbæk er mit private ståsted, her er jeg født og bor stadig med min familie. Mit første job var bydreng, og bydreng er jeg sådan set stadig. Siden har jeg besøgt utallige hjem og virksomheder som elektriker og TDC tekniker, med hjælp til hverdagens store og små opgaver. I 2004 mødte jeg Henry Puggaard som lærte mig bedemandsfaget. Det var og er berigende at træde ind i et hjem og gå med familien i de vigtige dage der er omkring et dødsfald.

INDEHAVER OG EKSAMINERET BEDEMAND

Dorte Brik

Jeg hedder Dorte Brik, er gift og mor til tre. Jeg er bosat i Agerbæk og uddannet pædagog. Jeg har senest arbejdet som dagplejepædagog i Varde Kommune. Som bedemand giver det mening for mig, at være sammen med familien, om at løse det praktiske i forbindelse med et dødsfald. Når de pårørende skal tage afsked, forsøger vi at imødekomme deres ønsker, og se muligheder i en svær tid med en del beslutninger. Det er forbundet med stærke følelser og smukke øjeblikke, når familier tager afsked med deres kære.

INDEHAVER OG EKSAMINERET BEDEMAND

Evald Nielsen

Jeg hedder Evald Nielsen og jeg er født og opvokset på en gård i midten af det gamle Helle Kommune. Er nu bosat i Varde by, gift og har 3 voksne børn. Gennem forskellige job i maskinindustrien har jeg haft berøring med mange forskellige mennesker. Er desuden aktiv i foreninger i lokalområdet og har bl.a. været medlem af Agerbæk Menighedsråd gennem 5 år. I mit virke som bedemand, ønsker jeg at have øje for andre mennesker og dermed skabe ro og overblik hos de familier jeg møder.

BEDEMAND

Vipse Krarup

Jeg hedder Vipse Krarup. Min mand og jeg bor i hans barndomshjem udenfor Kvong og sammen har vi fire børn.
Jeg er uddannet pædagog og kommer fra en stilling som pædagogisk konsulent indenfor handicapområdet.
I en tid hvor alt har en vis hastighed og mangt og meget løses via en skærm, har jeg som bedemand fokus på, hvordan jeg menneske til menneske kan støtte de efterladte til en nærværende og omsorgsfuld afsked med det menneske, de har mistet.