PUGGAARD BEGRAVELSE ER DIN

Bedemand i Esbjerg

VI STÅR TIL RÅDIGHED

Kontaktoplysninger

LOKAL BEDEMAND

Bedemand med lokalkendskab i Esbjerg

Hos Puggaard Begravelse, står vi til rådighed som bedemand i Esbjerg kommune. Som bedemænd er det vores fornemmeste opgave at hjælpe familie og venner med at tage en smuk afsked. Den tætte dialog med familien er vigtig for os, og vi tager gerne et personligt møde, hvor vi sammen planlægger hvad der skal ske fremadrettet.

Vi er stedkendte i Esbjerg, og vi rådgiver derfor meget gerne med de praktiske opgaver. Uanset jeres situation, så står vi altid til rådighed. Vi kan altid træffes på telefonen.

DIALOG OG SAMARBEJDE

Vælg en passioneret bedemand

Vi vil gerne følges med jer:

– ved dødsfald i hjemmet, at klæde på og lægge i kiste.

– til at hente på sygehuset og køre følge efter rustvognen, måske en mindetur ad en rute som giver mening for jer.

– give mulighed for udsyngning, at samles ved kisten på sygehuset, i hjemmet eller ved et kapel. Det er forskelligt hvad vi er sammen om, nogle ønsker stilhed, andre synger eller spiller musik, snakker og mindes den I har mistet.

– hos os har I indflydelse på hele forløbet, vi hjælper gerne med at kontakte de forskellige samarbejdspartnere, efter jeres ønsker.

ORGANISERET OG CERTIFICERET

Kvalitet og ordentlighed

Puggaard Begravelse er medlem af Brancheforeningen Danske Bedemænd og ISO 9001 Certificeret. Brancheforeningen hjælper med at holde os opdaterede, afholder kurser og giver os uddannelse. Ved den årlige ISO-certificering kommer der en ekstern konsulnt, som kigger med i vores virksomhed, og godkender vores arbejdsmetoder.

 

OVERSIGT OVER

Kirker i Esbjerg kommune

Alle kirker er unikke, og er du i usikker på, netop hvilken kirke du skal vælge til en begravelse eller bisættelse? Så kan du med fordel snakke med os, vi har et stort kendskab til de forskellige kirker i Esbjerg og vi kender personalet. Vi vejleder dig gerne, så du kan finde frem til den helt rigtige beslutning, og det rette sted.

Her er nogle af de kirker, hvor vi tidligere har været behjælpelige ved begravelse eller bisættelse.

Bryndum Kirke

Bryndumvej 115

6715 Esbjerg N

Gjesing Kirke

Ulvevej 110

6715 Esbjerg N

 

Grundtvigskirken

Ribegade 74

6700 Esbjerg

Guldager Kirke

Kirkevænget 7

6710 Esbjerg V

Hjerting Kirke

Hjerting Byvej 13

6710 Esbjerg V

 

Hostrup Kirke

Hostrupvej 15

6710 Esbjerg V

Jerne Kirke

Strandby Kirkevej 60

6705 Esbjerg Ø

Kvaglund Kirke

Kvaglundparken 18

6705 Esbjerg Ø

 

Skads Kirke

Kongehøjvej 13

6705 Esbjerg Ø

Sneum Kirke

Sneum Kirkevej 20

6731 Tjæreborg

Sædden Kirke

Fyrvej 30

6710 Esbjerg V

 

Tjæreborg Kirke

Østre Strandvej 19

6731 Tjæreborg

Treenighedskirken

Grådybet 23

6700 Esbjerg

Vester Nebel Kirke

Stokbrovej 9

6715 Esbjerg N

 

Vor Frelsers Kirke

Kirkegade 24

6700 Esbjerg

Zions Kirke

Nygårdsvej 101

6700 Esbjerg

FÅ ET RETVISENDE PRISOVERSLAG

Hvad koster en bisættelse eller begravelse i Esbjerg?

Hos Puggaard Begravelse får du altid et prisoverslag som giver et retvisende indtryk af udgifterne for en bisættelse eller begravelse i Esbjerg.

Vi rådgiver ligeledes om mulighed for begravelseshjælp fra Esbjerg kommune, samt Sygeforsikringen Danmark og begravelseskasser.

VORES TELEFON HAR ALTID ÅBEN

Vi står til rådighed som bedemand i Esbjerg

Som bedemand bestræber vi os på at give dig tryghed og ro, i den svære tid efter du mister en du har kær. Vi vejleder dig gennem hele forløbet, så du kan få taget en personlig og smuk afsked. Vi er lokalkendte bedemand i Esbjerg og kan derfor hjælpe dig, med de praktiske opgaver, såsom kontakten til kirke, krematorium og begravelsesvæsenet.

Når du vælger os som bedemand, Vil du blive mødt at en lyttende og respektfuld bedemand. Vi har stor erfaring som bedemænd og vi sørger for, at i får en begravelse eller bisættelse, der til fulde lever op til jeres ønsker og behov.

INDEHAVER OG EKSAMINERET BEDEMAND

Hans Peter Nielsen

Jeg hedder Hans Peter Nielsen. Agerbæk er mit private ståsted, her er jeg født og bor stadig med min familie. Mit første job var bydreng, og bydreng er jeg sådan set stadig. Siden har jeg besøgt utallige hjem og virksomheder som elektriker og TDC tekniker, med hjælp til hverdagens store og små opgaver. I 2004 mødte jeg Henry Puggaard som lærte mig bedemandsfaget. Det var og er berigende at træde ind i et hjem og gå med familien i de vigtige dage der er omkring et dødsfald.

INDEHAVER OG EKSAMINERET BEDEMAND

Dorte Brik

Jeg hedder Dorte Brik, er gift og mor til tre. Jeg er bosat i Agerbæk og uddannet pædagog. Jeg har senest arbejdet som dagplejepædagog i Varde Kommune. Som bedemand giver det mening for mig, at være sammen med familien, om at løse det praktiske i forbindelse med et dødsfald. Når de pårørende skal tage afsked, forsøger vi at imødekomme deres ønsker, og se muligheder i en svær tid med en del beslutninger. Det er forbundet med stærke følelser og smukke øjeblikke, når familier tager afsked med deres kære.

INDEHAVER OG EKSAMINERET BEDEMAND

Evald Nielsen

Jeg hedder Evald Nielsen og jeg er født og opvokset på en gård i midten af det gamle Helle Kommune. Er nu bosat i Varde by, gift og har 3 voksne børn. Gennem forskellige job i maskinindustrien har jeg haft berøring med mange forskellige mennesker. Er desuden aktiv i foreninger i lokalområdet og har bl.a. været medlem af Agerbæk Menighedsråd gennem 5 år. I mit virke som bedemand, ønsker jeg at have øje for andre mennesker og dermed skabe ro og overblik hos de familier jeg møder.

BEDEMAND

Vipse Krarup

Jeg hedder Vipse Krarup. Min mand og jeg bor i hans barndomshjem udenfor Kvong og sammen har vi fire børn.
Jeg er uddannet pædagog og kommer fra en stilling som pædagogisk konsulent indenfor handicapområdet.
I en tid hvor alt har en vis hastighed og mangt og meget løses via en skærm, har jeg som bedemand fokus på, hvordan jeg menneske til menneske kan støtte de efterladte til en nærværende og omsorgsfuld afsked med det menneske, de har mistet.