HVAD KAN VI GØRE FOR JER

Bisættelse & begravelse

VI STÅR TIL RÅDIGHED

Kontaktoplysninger

YDELSER HOS PUGGAARD BEGRAVELSE

Sammen planlægger vi et forløb
der passer til jeres situation

Vi tilbyder en samtale, hvor vi lytter til jeres situation og kommer med forslag til, hvordan vi kan imødekomme jeres ønsker. Det er godt, hvis flere af de nærmeste pårørende deltager, så vi tager fælles beslutninger.

Samtalens emner kan være:
Tidsplan for dagene indtil bisættelse eller begravelse. Hvornår kan familien samles og hvad vil vi gerne nå? Hvad vil I gerne selv gøre og hvad skal bedemanden hjælpe med? Skal der en dødsannonce i avisen? Er der specielle ønsker til valg af blomster, kiste og evt. urne?

Der kan også være spørgsmål om økonomi, begravelseshjælp, skifteretten og opsigelse af forskellige aftaler.

YDELSER HOS PUGGAARD BEGRAVELSE

Skal det være begravelse eller bisættelse?

Dette spørgsmål stilles især med henblik på at følge afdødes ønske. Mange har en holdning for og imod begge muligheder, men når det kommer til stykket og valget skal tages, kan det også blive et praktisk valg. Der kan være tanker om familiens tradition, mulighed for at benytte familiegravsted eller økonomiske overvejelser.

HVAD ER EN

Begravelse

Efter højtideligheden bæres kisten til graven. Nogen vælger derefter at holde et mindesamvær for deltagerne ved begravelsen. Når graven er kastet til, lægges blomsterne på gravstedet. der er valgt og mange lægger ofte vejen forbi graven efter evt. mindesamvær.

HVAD ER EN

Bisættelse

Efter højtideligheden bæres kisten til rustvognen og køres til krematoriet. Nogen vælger derefter at holde et mindesamvær for deltagerne ved bisættelsen. Blomsterne lægges på det gravsted der er valgt. Et par uger senere, når urnen er klar, er der mulighed for at pårørende kan samles og deltage i urnenedsættelsen.