HISTORIEN OM PUGGAARD BEGRAVELSE

Begravelsesforretningen startede som familievirksomhed

Bennedsens Begravelsesforretning, Fiskergade i Varde, blev drevet som familievirksomhed indtil Henry Puggaard købte forretningen i 1994. Siden er forretningen flyttet til Storegade.

VI STÅR TIL RÅDIGHED

Kontaktoplysninger

VORES HISTORIE

Bedemandsforretningen får nyt navn

Bennedsens Begravelsesforretning, Fiskergade i Varde, blev drevet som familievirksomhed indtil Henry Puggaard købte forretningen i 1994. Siden er forretningen flyttet til Storegade.

Forretningens nye navn blev Puggaards Begravelsesforretning. Antallet af bisættelser og begravelser steg støt, så med tiden måtte lager og garage flyttes til Håndværkervej. I 2002 blev forretningen til et anpartsselskab og i 2004 blev Hans Peter Nielsen ansat. Han blev medejer 2006.

Henry Puggaard takker af – Inge og Evald kommer til

I 2009 blev Inge Breum ansat som medhjælper. Vi fik ny rustvogn, så lager og garage flyttede til større lokaler på Malervej. Med 2 rustvogne fik vi mulighed for at samarbejde med Bedemand Leif Madsen, Vestegnens Begravelsesforretning, Billum. Han solgte den rustvogn som vi af og til lejede. Nu lejer han rustvogn hos os.

Inge Breum blev uddannet bedemand i 2010 og herefter deltidsansat. I 2011 flyttede vi lageret til bedre lokaler på Møbelvej, hvor Leif Madsen nu også fik sit lager. I 2012 besluttede vi at arbejde med certificering af vores begravelsesforretning. Inge Breum er pr. 1. januar 2013 fuldtidsansat bedemand og medejer. 1. januar 2014 overtager vi Vestegnens Begravelsesforretning efter Leif Madsen, Billum.

Henry Puggaard var Varde og omegns vellidte og engagerede bedemand i lidt over 20 år, den 30. april 2015 gik han på efterløn. Samtidig blev Evald Nielsen ansat som ny bedemand under uddannelse.

Omrokering i foråret 2020

I efteråret 2019 kiggede Inge, Evald og Hans Peter sig om efter en ny kollega til bedemandsforretningen, som trekløveret har drevet sammen siden 2015. Stillingsopslaget lød kort: ”Vi søger en ny bedemand og kompagnon, der vil gå helhjertet og engageret ind i Puggaard Begravelse.”. I december kunne de byde Dorte Brik velkommen som ny bedemand.

En skulderoperation har desværre gjort det svært for Inge at fortsætte arbejdet som bedemand. For både Dorte, Inge, Evald og Hans Peter har det været rigtig rart, at de alle har været med i processen med at sige ”Goddag til Dorte og farvel til Inge”. Dorte starter i april 2020 på Danske Bedemænds grunduddannelse.

INDEHAVER OG EKSAMINERET BEDEMAND

Hans Peter Nielsen

Jeg hedder Hans Peter Nielsen. Agerbæk er mit private ståsted, her er jeg født og bor stadig med min familie. Mit første job var bydreng, og bydreng er jeg sådan set stadig. Siden har jeg besøgt utallige hjem og virksomheder som elektriker og TDC tekniker, med hjælp til hverdagens store og små opgaver. I 2004 mødte jeg Henry Puggaard som lærte mig bedemandsfaget. Det var og er berigende at træde ind i et hjem og gå med familien i de vigtige dage der er omkring et dødsfald.

INDEHAVER OG EKSAMINERET BEDEMAND

Dorte Brik

Jeg hedder Dorte Brik, er gift og mor til tre. Jeg er bosat i Agerbæk og uddannet pædagog. Jeg har senest arbejdet som dagplejepædagog i Varde Kommune. Som bedemand giver det mening for mig, at være sammen med familien, om at løse det praktiske i forbindelse med et dødsfald. Når de pårørende skal tage afsked, forsøger vi at imødekomme deres ønsker, og se muligheder i en svær tid med en del beslutninger. Det er forbundet med stærke følelser og smukke øjeblikke, når familier tager afsked med deres kære.

INDEHAVER OG EKSAMINERET BEDEMAND

Evald Nielsen

Jeg hedder Evald Nielsen og jeg er født og opvokset på en gård i midten af det gamle Helle Kommune. Er nu bosat i Varde by, gift og har 3 voksne børn. Gennem forskellige job i maskinindustrien har jeg haft berøring med mange forskellige mennesker. Er desuden aktiv i foreninger i lokalområdet og har bl.a. været medlem af Agerbæk Menighedsråd gennem 5 år. I mit virke som bedemand, ønsker jeg at have øje for andre mennesker og dermed skabe ro og overblik hos de familier jeg møder.

BEDEMAND

Vipse Krarup

Jeg hedder Vipse Krarup. Min mand og jeg bor i hans barndomshjem udenfor Kvong og sammen har vi fire børn.
Jeg er uddannet pædagog og kommer fra en stilling som pædagogisk konsulent indenfor handicapområdet.
I en tid hvor alt har en vis hastighed og mangt og meget løses via en skærm, har jeg som bedemand fokus på, hvordan jeg menneske til menneske kan støtte de efterladte til en nærværende og omsorgsfuld afsked med det menneske, de har mistet.