PUGGAARD BEGRAVELSE ER DIN

Bedemand i Ølgod

VI STÅR TIL RÅDIGHED

Kontaktoplysninger

LOKAL I HELE VARDE KOMMUNE

Det naturlige valg i Ølgod og omegn

Puggaard Begravelse er hjemmehørende i Kommunen. Der er nærliggende for os at komme i Ølgod og omegn, såvel som det øvrige Varde Kommune.

Mangler du hjælp i forbindelse med et dødsfald, vil vi gerne mødes med dig og afdødes nærmeste. Til samtalen snakker vi om hvad der skal ske, hvad vi kan hjælpe med og hvad I selv ønsker at tage jer af.  Har afdøde givet udtryk for ønsker skal de imødekommes så vidt det er muligt.

Vi vil gerne være sammen med jer:

– ved dødsfald i hjemmet, at klæde på og lægge i kiste.

– til at hente på sygehuset og køre følge efter rustvognen, måske en mindetur ad en rute som giver mening for jer.

– give mulighed for udsyngning, at samles ved kisten på sygehuset, i hjemmet eller ved et kapel. Det er forskelligt hvad vi er sammen om, nogle ønsker stilhed, andre synger eller spiller musik, snakker og mindes den I har mistet.

– hos os har I indflydelse på hele forløbet, vi hjælper gerne med at kontakte de forskellige samarbejdspartnere, efter jeres ønsker.

ORGANISERET OG CERTIFICERET

Kvalitet og ordentlighed

Puggaard Begravelse er medlem af Brancheforeningen Danske Bedemænd og ISO 9001 Certificeret. Brancheforeningen hjælper med at holde os opdaterede, afholder kurser og giver os uddannelse. Ved den årlige ISO-certificering kommer der en ekstern konsulent, som kigger med i vores virksomhed, og godkender vores arbejdsmetoder.

OVERSIGT OVER

Kirker i det tidligere Ølgod Kommune

I det tidligere Ølgod Kommune findes kirkerne Ansager Kirke, Bejsnap Kirke, Hodde Kirke, Skovlund Kirke, Strellev Kirke, Tistrup Kirke og naturligvis Ølgod Kirke. Her er vi behjælpelige ved begravelser eller bisættelser.

Ansager Kirke

Præstegårdsvej 2

6823 Ansager

Bejsnap Kirke

Bejsnapvej 27

6870 Ølgod

 

Hodde Kirke

Letbækvej 17

6862 Tistrup

Skovlund Kirke

Borgergade 20

6823 Ansager

Strellev Kirke

Lynevej 73

6870 Ølgod

 

Tistrup Kirke

Tistrup Kirkevej 20

6862 Tistrup

Ølgod Kirke

Vestergade 68A

6870 Ølgod

LOKALKENDT

Godt lokalkendskab i Ølgod

I området omkring det tidligere Ølgod Kommune, har vi et godt lokalkendskab til eksempelvis kapeller, personale ved kirker, plejehjem mv. og vi kender desuden muligheder for mindesamvær og hvem man har mulighed for at benytte til at lave blomsterpynt osv. i Ølgod og omegn.

FÅ ET RETVISENDE PRISOVERSLAG OVER

Hvad en bisættelse / begravelse i Ølgod koster

Hos Puggaard Begravelse får du altid et prisoverslag, som giver et retvisende indtryk af udgifterne for en bisættelse eller begravelse i Ølgod.

Vi rådgiver ligeledes om mulighed for begravelseshjælp fra Udbetaling Danmark, samt Sygesikringen Danmark og tilgængelige begravelseskasser

VI ER KLAR VED TELEFONEN

Vi står altid til rådighed og vi kommer gerne til Ølgod

Et dødsfald kan ske på alle tider af døgnet. Derfor står vi altid til rådighed og aftaler kan træffes i hjemmet eller på vort kontor. Meget af vores arbejde foregår uden for huset, og vi vil derfor ikke altid kunne træffes på kontoret, men altid på tlf. 75 22 15 50 – og vi kommer gerne til Ølgod.

INDEHAVER OG EKSAMINERET BEDEMAND

Hans Peter Nielsen

Jeg hedder Hans Peter Nielsen. Agerbæk er mit private ståsted, her er jeg født og bor stadig med min familie. Mit første job var bydreng, og bydreng er jeg sådan set stadig. Siden har jeg besøgt utallige hjem og virksomheder som elektriker og TDC tekniker, med hjælp til hverdagens store og små opgaver. I 2004 mødte jeg Henry Puggaard som lærte mig bedemandsfaget. Det var og er berigende at træde ind i et hjem og gå med familien i de vigtige dage der er omkring et dødsfald.

INDEHAVER OG EKSAMINERET BEDEMAND

Dorte Brik

Jeg hedder Dorte Brik, er gift og mor til tre. Jeg er bosat i Agerbæk og uddannet pædagog. Jeg har senest arbejdet som dagplejepædagog i Varde Kommune. Som bedemand giver det mening for mig, at være sammen med familien, om at løse det praktiske i forbindelse med et dødsfald. Når de pårørende skal tage afsked, forsøger vi at imødekomme deres ønsker, og se muligheder i en svær tid med en del beslutninger. Det er forbundet med stærke følelser og smukke øjeblikke, når familier tager afsked med deres kære.

INDEHAVER OG EKSAMINERET BEDEMAND

Evald Nielsen

Jeg hedder Evald Nielsen og jeg er født og opvokset på en gård i midten af det gamle Helle Kommune. Er nu bosat i Varde by, gift og har 3 voksne børn. Gennem forskellige job i maskinindustrien har jeg haft berøring med mange forskellige mennesker. Er desuden aktiv i foreninger i lokalområdet og har bl.a. været medlem af Agerbæk Menighedsråd gennem 5 år. I mit virke som bedemand, ønsker jeg at have øje for andre mennesker og dermed skabe ro og overblik hos de familier jeg møder.

BEDEMAND

Vipse Krarup

Jeg hedder Vipse Krarup. Min mand og jeg bor i hans barndomshjem udenfor Kvong og sammen har vi fire børn.
Jeg er uddannet pædagog og kommer fra en stilling som pædagogisk konsulent indenfor handicapområdet.
I en tid hvor alt har en vis hastighed og mangt og meget løses via en skærm, har jeg som bedemand fokus på, hvordan jeg menneske til menneske kan støtte de efterladte til en nærværende og omsorgsfuld afsked med det menneske, de har mistet.